Contrabandă cu rezerve de tutun, stopată la Costești

Un locuitor al or. Tiraspol s-a ales cu mașina reținută, urmând să achite și o amendă, după ce a fost prins cu peste 27 000 de rezerve de...

Un locuitor al or. Tiraspol s-a ales cu mașina reținută, urmând să achite și o amendă, după ce a fost prins cu peste 27 000 de rezerve de tutun nedeclarate, prevăzute pentru sistemele electronice pentru fumat. Produsele au fost depistate de către vameșii de la Costești, după ce au fost alertați de către câinele de serviciu al Vămii, care a reacționat la roata de rezervă, tavanul și butelia de gaz ale vehiculului, transmite Breaking News.

Ulterior, în aceste ascunzișuri au fost descoperite, în total, 27 400 de batoane de tutun, cu timbru de acciz al Ucrainei. Potrivit primelor cercetări, bărbatul a ocolit posturile vamale interne de control din apropierea liniei administrative cu regiunea transnsitreană. Asta deoarece, traversarea respectivului autoturism nu este fixată de sistemele informaționale ale Vămii.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și aplicării sancțiunilor prevăzute de legislația în vigoare.

In this article


Join the Conversation