CINISM: Valeriu Munteanu se plimbă cu microbuzele cumpărate de Ilan Șor

Până mai ieri PL-istul Valeriu Munteanu, în prezent persoană de încredere a Blocului ACUM, care a criticat de mai multe ori activitatea primarului de Orhei Ilan Șor, a fost surprins...

Până mai ieri PL-istul Valeriu Munteanu, în prezent persoană de încredere a Blocului ACUM, care a criticat de mai multe ori activitatea primarului de Orhei Ilan Șor, a fost surprins plimbându-se prin Orhei cu microbuzele procurate recent la inițiativa edilului de Orhei în care călătorii pot circula gratuit, informează infomoldova.net.

Munteanu, pe care nu-l leagă nimic de Orhei și până în prezent nu și-a manifestat niciodată interesul pentru locuitorii acestui oraș și problemele lor, a poposit în Codrii Moldovei ca să strângă semnături în favoarea sa. Și, în stilul său populist, crede că dacă va merge gratuit cu transportul public procurat la inițiativa lui Ilan Șor, orheienii îl vor vota. 

Șansele lui Munteanu sunt însă extrem de mici, pentru că orheienii nu mai susțin demult politicieni guralivi care nu au făcut nimic în viața și în activitatea lor. Iar asta pentru că orheienii s-au convins pe exemplul propriu că în Republica Moldova există alternativă. 

Totuși, nu poate fi exclus și faptul ca Munteanu să fi venit la Orhei ca să studieze cum este administrat un oraș cu adevărat modern – cu străzi asfaltate și curățate impecabil, pe care circulă transport public nou și confortabil. Probabil, după înfrângerea garantată de la parlamentare, va încerca din nou să-și încerce norocul la primăria Chișinău, unde la ultimele alegeri a obținut „onorabilul” scor de 3%. 

 

In this article


Join the Conversation