Ceban: Dacă eșuează referendumul,Chirtoacă revine la Primărie

Dacă eșuează referendumul de demitere a primarului general al municipiului Chișinău, care va avea loc pe 19 noiembrie, atunci Dorin Chirtoacă va reveni la primărie. Declarația a fost...

Dacă eșuează referendumul de demitere a primarului general al municipiului Chișinău, care va avea loc pe 19 noiembrie, atunci Dorin Chirtoacă va reveni la primărie.

Declarația a fost făcută de președintele fracțiunii Partidului Socialiștilor din cadrul Consiliului municipal Chișinău, Ion Ceban, în cadrul emisiunii „Important” de la postul de televiziune TVC21, citat de BreakingNews.md.

Potrivit lui Ion Ceban, dacă nu se adună suficiente voturi pentru referendum, Dorin Chirtoacă va rămâne în funcție și se va întoarce în timpul cel mai apropiat la Primărie.

Vicepreședintele Partidului Liberal, Vlaeriu Munteanu, a declarat în cadrul emisiunii că există bănuieli rezonabile că PSRM și PDM organizează referendumul, iar pe Dorin Chirtoacă îl vor ține în arest la domiciliu, la Colonița, și astfel primarul nu va putea să meargă în fața cetățenilor și să discute cu ei.

In this article

Join the Conversation