Bălțiul nu a mai văzut așa ceva: Mega-concert cu Stas Mihailov, organizat în parteneriat cu Partidul ȘOR a adunat peste 12 mii de bălțeni

Concertul renumitului interpret rus Stas Mihailov, organizat în parteneriat cu Partidul Politic „ȘOR”, a adunat miercuri, 2 ianuarie, peste 12.000 de oameni la Bălți, devenind astfel cel mai...

Concertul renumitului interpret rus Stas Mihailov, organizat în parteneriat cu Partidul Politic „ȘOR”, a adunat miercuri, 2 ianuarie, peste 12.000 de oameni la Bălți, devenind astfel cel mai relevant eveniment organizat vreodată în Capitala de Nord a Republicii Moldova. La finalul evenimentului, publicul a avut parte și de un impresionant foc de artificii, transmite Breaking News.

Partidul ȘOR a organizat chiar în a doua zi a noului an un impresionant concert la Bălți, cu participarea mai multor interpreți, dar surpriza serii a fost, bineînțeles, unul din cei mai îndrăgiți interpreți din toate timpurile – Stas Mihailov. Publicul din Bălți, care, se pare, demult nu a mai avut parte de asemenea evenimente, a interpretat alături de cântăreți cele mai renumite și cunoscute hituri ale sale.

Pe scenă, alături de artist, a urcat și liderul Partidului ȘOR, Ilan Șor, care i-a felicitat pe bălțeni cu anul nou. „Dragi bălțeni, vă felicit cu Anul Nou. Vă doresc multă sănătate și transformări cu adevărat pozitive”.

Iar lui Stas Mihailov, căruia i-a oferit și un imens buchet de trandafiri roșii, Ilan Șor i-a mulțumit pentru că a acceptat să organizeze primul său concert din acest an în Republica Moldova.

Și de data aceasta Stas Mihailov i-a solicitat lui Ilan Șor să cânte alături de el. Politicianul, însă, i-a oferit această posibilitate candidatului Partidului ȘOR în una din circumscripțiile Bălți, Igor Himici, care a demonstrat că nu este doar un bun profesionist, dar și un cântăreț talentat.

La finalul concertului de peste două ore, bălțenii au fost impresionați și de un fastuos foc de artificii, cum nu au mai văzut în orașul lor.

Amintim că un concert similar a fost organizat miercuri și pentru locuitorii din sudul Republicii Moldova, la Comrat, unde Stas Mihailov a încântat și publicul din autonomia găgăuză. Iar la sfârșitul luni decembrie, la inițiativa primarului de Orhei Ilan Șor, Stas Mihailov a adunat câteva zeci de mii de spectatori și la concertul de inaugurare a Târgului de Crăciun de la OrheiLand.

Concertele de la Comrat și Bălți au fost posibile datorită parteneriatului cu Partidul Politic „ȘOR”.

In this article


Join the Conversation